Ясновидката Зеви: Като в Африка сме, всеки прави черни магии!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/yasnovidkata-zevi-kato-v-afrika-sme-vseki-pravi-cherni-magii/123608 LifeZone.bg
Ясновидката Зеви: Като в Африка сме, всеки прави черни магии!

Ясновидката Зеви съветва да не правим черни заклинания

По думите й това се връща към нас с пълна сила. Тя определя себе си като проводник на доброто и независимо от цената, не се съгласява да прави магии за смърт, за разваляне на семейство или за вреда на някого.

Приема дарбата си като изпитание и казва, че „поглъща“ болката на хората. Винаги връща клиенти с нечестиви мисли, независимо колко са склонни да й платят.

“Лекува  и помага“ с молитви, има за пари, за подпомагане на бизнеса, за здраве, за събиране на разделени семейства и не дели хорат по пол, раса ,вероизповедения.Затова я наричат още и „добрата фея“.

Дипломирана поп певица, от 23 години помага на хората и смята, е това е призванието й. За нея няма черна и бяла магия, всичките се правят, за да рушат предначертаното, съдбата, волята на Бог, затова е зло.Наричането за любов също е вредно, понеже води до нещастия.

Ужасена е ,че в последно време всеки прави черни магии, без да се страхува от последствията.

„Като в Африка сме, всеки прави негативни заклинания, които са много опасни за този, който ги поръчва“, предупреждава Зеви.

Наследствена ясновидка тя твърди, че дори да не усещаме или разбираме, но всяко направено зло се наказва. Защото „шамарът на Бог е безшувен, но много боли“, предупреждава Зеви.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.