Йоана от Х фактор избяга с 200 от Саня Армутлиева!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/yoana-ot-h-faktor-izbyaga-s-200-ot-sanya-armutlieva/140437 LifeZone.bg
Йоана от Х фактор избяга с 200 от Саня Армутлиева!

И чаровната лудетина Йоана Димитрова напусна продуцентката Саня Армутлиева

Лудетината каза „Чао“ на компанията й Вирджиния рекърдс, както много певци и певици преди нея.

Певицата Йоана или Йо, както я наричат в бранша и нейните приятелки, стана известна с участието си в един от последните сезони на песенното шоу Х фактор.

Младата певица и рано стана майка. Тя нито за миг не съжалява, че е открила любовта и родила рожбата си.

„Като порасне, ще бъдем приятелки. И заедно ще ходим по купони“, с типичната си усмивка обяснява младия талант.

Именно с това неподправено чувство за хумор, чар и известна доза лудост грабна сърцето на Саня Армутлиева. Затова, без да се колебае, къдрокосата шефка на Вирджиния рекърдс й предложи договор, а Йо прие с огромна радост.

В интервю, след години, Йоана Димитрова призна, че вече е скъсала всякакви отношения с компанията на Саня Армутлиева. И причините не са нито нейната бременност, нито раждането на детето й.

„В момента разчитам само  и единствено на себе си и се радвам, че не съм зависима от никой. А доколкото за музиката, аз без нея не мога, тя е в сърцето ми.

Но не искам да правя неща, които не харесвам. Не искам да се подчинявам на заповеди и забрани. Сега съм свободна да правя музиката, която искам, в това намирам смисъл.

Творчеството не бива да бъде само за пари, а да носи и лично удовлетворение“, заяви Йоана, която избяга с 200 от Саня Армутлиава.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.