За 46-я си рожден ден: Татяна се пусна по бански

Певицата празнува по нетрадиционен начин

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-46-ya-si-rozhden-den-tatyana-se-pusna-po-banski/138526 LifeZone.bg
За 46-я си рожден ден: Татяна се пусна по бански

Певицата празнува по нетрадиционен начин

Татяна, която се слави с приключенския си дух, от години подържа перфектно тяло.  Тя реши да не вдига пищно парти, а д а отпразнува сред природата.

Участничката в „Сървайвър“ направи своята равносметка за на постигнатото и сподели, че е готова за следващите предизвикателства, които животът и поднася.

“Ето така посрещнах рождения си ден. С времето осъзнах, че да бъдеш все по-близо до природата е истински Рай. До тук в живота ми скочих от хеликоптер във водите на Доминикана при фобия от вода и оцелях, ядох три месеца кокоси и спах на земята, надигравах себе си в много тежки битки за оцеляването ми в Сървайвър, получих призванието “Майката на племето” и корона за ”Най-вдъхновяваща жена – жена пример”. А сега имам честа да представя в Америка. Осъзнах че всичко, което Господ ни е дал, е по-скъпо от всяка придобивка, за която се борим цял живот” – споделя тя пред последователите си в социалната мрежа.

Тя описва празненството в гората като магия. Заобиколена от верни приятели, тя се чувства прекрасно. Пожелава си само здраве, другото го постига. Татяна публикува интригуващи снимки, на които позира насред красив водопад.

Източник: signal.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.