За ЧРД: Емрах Стораро пак се обзаведе с луксозна играчка!(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-chrd-emrah-storaro-pak-se-obzavede-s-luksozna-igrachkasnimki/122540 LifeZone.bg
За ЧРД: Емрах Стораро пак се обзаведе с луксозна играчка!(Снимки)

Емрах Стораро чукна 21

Певецът събра най-близките си на скромно тържество в ресторант. Семейство Стораро не обичат да пръскат пари за разточителни рождени или празнични дни, но си падат по скъпарски играчки.

За празника по-малкия син на Тони Стораро се похвали с поредната си луксозна придобивка. Той се изфука с чисто нов „Ролекс“, чиято цена варира между 15 е 19 000 евро. Но за пеещата фамилия това е дребна сума, като се има предвид луксозните возила и подаръците, които си правят помежду си.

Не се знае дали тиктакащото бижу Емрах сам си го е купил или някой от родата му го е подарил.

За предишният си рожден ден поп фолк певецът се обзаведе с чисто ново БМВ за двеста и петдесет хилядарки.

Тогава малкия Стораро сподели, че първия човек, който качил на луксозното возило, бил татко му.

Семейство Стораро е известно с падалката си по луксозни вещи. Преди дни Тони Стораро пръсна луди пари, за да се обзаведе с чисто ново Ламборджини, за което броил половин милион лева.

Фики Стораро пък поради на баща си гривна от чисто злато, за която дал двадесет бона. Закупил я от гръцки представителен магазин.

„Баща ми заслужава подаръци всеки ден.Не е нужно някакъв празник, за да зарадваш хората, които обичаш най-много“, заяви признателния Фики.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.