За цял месец: Мегз се изолира напълно от света!(Ето и причината)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-cyal-mesec-megz-se-izolira-napalno-ot-svetaeto-i-prichinata/142131 LifeZone.bg
За цял месец: Мегз се изолира напълно от света!(Ето и причината)

Миглена Каканашева – Мегз отново шашна мрежата

Дизайнерката сподели, че за цял месец се откъсва тотално от света, като през това време ще медитира.

Преди години майсторката на иглата забегна в Дубай, но сега се е върнала у нас и решила да се „замонаши“.Тоест да си извиси духа и напълно да се отдаде на духовни практики.

Мегз сподели, че цял месец ще бъде в Троянския балкан, напълно изолирана от света. Без телефон, интернет, лаптоп, дори без гримове.

Няма да има никаква връзка с близки и познати, с роднини, защото това се изисква от будистката медитация, към която се е насочила. Става дума за випасана.

Тя  е възможно най-строгата медитация, има много правила и забрани, които трябва да се изпълняват от този, който иска да я практикува.

Миглена Каканашева не уточнява точното място в Балкана, но с нея ще има и други хора, които също ще изпълняват тази медитация. По принцип продължителността й е десетина дни, но Мегз е обещала да я изпълнява 30 дни.

Желаещите да я практикуват биват будени в 4 часа  и в продължение на часове медитират, като не разговарят с никого.

И ако все пак, от неподвижното стоене и то продължително, ги заболи гърбът или кръста, няма да бъдат освобождавани от медитацията. Защото това изпитание е за добро на практикуващия и то извисява духа му.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.