За една нощ: 41-годишната Кейт Мидълтън се превърна в наборка на 76-годишната Камила(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-edna-nosht-41-godishnata-keyt-midaltan-se-prevarna-v-naborka-na-76-godishnata-kamilasnimki/121501 LifeZone.bg
За една нощ: 41-годишната Кейт Мидълтън се превърна в наборка на 76-годишната Камила(Снимки)

Кейт Мидълтън и кралица консорт Камила на Обединеното кралство бяха една до друга на служба, в чест на загиналите войници в столицата

Те наблюдаваха как крал Чарлз Трети и престолонаследника Уилям поднесоха цветя мемориал, издигнат в чест тези, които са отдали живота си за родината.

А двете кралски особи наблюдаваха церемонията от балкона на Министерството на външните работи в Лондон.

За тъжната церемония Кейт Мидълтън бе избрала отново подходящ тоалет. Черно палто, шапка в същия цвят, както и панделката в черен десен. На реверът й имаше три мака, символизиращи онези, които са пролели кръвта си за родината. Също и сребърна брошка, която получи като главнокомандващ на ВВС на флота.

И този път принцесата на Уелс бе безупречна в тоалета си. Тя изглеждаше невероятно и заради тънката си фигура, макар че даде живот на три деца.

Но присъстващите останаха стъписани от външния й вид. Въпреки че е само на 41, тя изглеждаше като връстница на 76-годишната Камила.

Имаше уморен вид, кожата й бе загубила младежката си сочност. Гримът, както и червилото,  а вероятно и черните дрехи я състаряваха допълнително. А и драмите й със съпругът й също са дали своя отпечатък за състареното й лице, подозират мнозина.

Източник: wday.ru

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.