За първи път: Ловнаха Ути Бъчваров с двете му близначки(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-parvi-pat-lovnaha-uti-bachvarov-s-dvete-mu-bliznachkisnimki/121630 LifeZone.bg
За първи път: Ловнаха Ути Бъчваров с двете му близначки(Снимки)

Ути Бъчваров е не само уникален майстор на черпака

Той е r баща на две сладки близначки, които обаче държи далеч от прожекторите. И това е напълно разбираемо.

Само че във вчерашния ноемврийски дом сладките Далия и Ружа не искали повече да стоят в къщи и татко им се принудил да ги изведе навън. Така папараци уловили милата семейна картинка на татко и двете му момиченца.

Докато малките сладурани  подскачаха и се радваха на деня, татко им вървеше след тях, но не ги изпускаше от поглед. Той не можеше да им импонира на подскоците и търчането,

защото не само че е доста едър, ами и гадинките си казват своето. Ути Бъчваров късно стана татко, но това бе една от големите му мечти, както самият той често си е признавал в интервюта.

Топ готвачът бе завел малките си момиченца на разходка около Народния театър,  а близначките бяха безкрайно доволни от разходката навън.

Докато те бяха добре екипирани за по-хладното време навън, имаха на главичките си и шапки, татко бе почти разголен. Той бе по къси гащета, а на краката си имаше тричетвърти чорапи, обути в маратонки.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.