За първи път: Мик Джагър гушна внуче

Джорджия Мей Джагър ражда първото си дете от приятеля си Камбриан Седлик

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-parvi-pat-mik-dzhagar-gushna-vnuche/144425 LifeZone.bg
За първи път: Мик Джагър гушна внуче

Джорджия Мей Джагър ражда първото си дете от приятеля си Камбриан Седлик

Джорджия Мей Джагър съобщи, че е родила първото дете на приятеля си Камбриан Седлик в четвъртък.

„Нашият син Дийн Лий Джагър Седлик се роди на 30 септември“, гордо сподели тя в Инстаграм, заедно с полароидни снимки с новороденото.

„Толкова сме влюбени и щастливи и не можем да спрем да го гледаме. Благодаря на @cambryans, че беше толкова невероятен през всичко и се грижеше толкова добре за нас“.

32-годишната дъщеря на Мик Джагър съобщи за бременността си през юни, като публикува снимки от фотосесията за бременни в Instagram.

„Търпеливо чакаме нашия нов най-добър приятел“, написа бъдещата, на която се виждаше голото ѝ коремче в изрязан потник и дънки.

Брат ѝ Лукас Джагър коментира слайдшоуто с множество емотикони със сърца, а сестра им Джейд Джагър се провикна: „Върви, мамо“.

81-годишният Мик е баща на осем деца - Джорджия и Елизабет, на 40 г., Джеймс, на 39 г., и Габриел, на 26 г., с бившата си съпруга Джери Хол.

Носителят на „Грами“ посрещна и Карис, 51 г., и Джейд, 52 г., съответно с актрисите Марша Хънт и Бианка Джагър, както и Лукас, 25 г., с модела Лусиана Хименес Мора.

Съвсем наскоро се появи синът на фронтмена на Rolling Stones и приятелката му Мелани Хамрик - Деверо, на 7 години.

Източник: pagesix.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.