За втори път: Виктория Цър Пър от „Ергенът“ заби всички в земята!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/za-vtori-pat-viktoriya-car-par-ot-ergenat-zabi-vsichki-v-zemyata/134727 LifeZone.bg
За втори път: Виктория Цър Пър от „Ергенът“ заби всички в земята!

По една или друго причина третото издание на „Ергенът“ ще се помни дълго

Дали заради някои от колоритните участнички или двете отхвърлени моми-Надежда Вишева и Магдалена Томова ли, или заради позорно избягалия плазмодий, ергена Алек Младенов.

Но една от най-емблематичните участнички ще си остане Виктория Асенова, която получи прякора в изданието Цър Пър. Него й го лепна ексцентричната Христиана Манова. А после измамницата Габриела Иванова й се подиграваше, че има жълти зъби.

И не само заради това. А защото Вики БФС-то, както я наричат из нета показа, че има характер и ум, като не се подложи тотално на малодушния Алек Младенов, а показа позиция и защити собственото си мнение.

И има сили да признае, че макар Алек да не й даде роза и тя излетя от шоуто, че го обича и след шоуто. Не скри и че има много кандидати мераклии, но ги отблъсквала, защото още имала чувства към Алек.

Е, след като Алек показа истинското си лице след края на „Ергенът“ и то никак не е на достоен джентълмен и силен мъж, може би Вики вече ще даде или вече е дала шанс на някой доста по-достоен мъж от Мамин Сашко.

За това подсказва и факта, че Виктория се е подложила на процедура за избелване на зъбите. И резултатът наистина е невероятен, понеже получи доста похвали от феновете в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.