Загази: Шарън Стоун влиза в съда

Актрисата трябва да плати 35 хиляди долара

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zagazi-sharan-stoun-vliza-v-sada/132915 LifeZone.bg
Загази: Шарън Стоун влиза в съда

Актрисата трябва да плати 35 хиляди долара

Шарън Стоун е обвинена в шофиране с превишена скорост и извършване на опасни маневри. Тя е причинила катастрофа, в която е пострадала жена.

Тя е блъснала друг автомобил и е ранила човек. Според ищцата, инцидентът се е случил в "града на ангелите" в края на юни миналата година.

"Ответницата Шарън Стоун е причинила сблъсъка, като е шофирала твърде бързо за условията на движение и е направила опасен завой в лентата за движение на ищцата и се е блъснала в автомобила й", се посочва в иска.

Звездата от „Първичен инстинкт“  е причинила икономически вреди и емоционален стрес заради необходимото пътуване до болницата и след това.

Стоун е шофирала с висока скорост и е допуснала грешка при завиване при смяна на лента.

Шарън вече бе съдена веднъж, макар и по съвсем различни обвинения - за нарушаване на трудовото законодателство и расистки коментари, от бившата си бавачка през 2012 година.

И си представете в полицейското как Шарън кръстосва крака и пали цигара“ – коменират потребоители в мрежата.

Тя е осителка на награди „Златен глобус“ и „Еми“, номинарана е за „Оскар“ и две награди „Сатурн“ Известни филми с нейно участие са „Полицейска академия 4“, „Над закона“, „Зов за завръщане“, „Първичен инстинкт“, „Последният екшън герой“, „Казино“, „Първичен инстинкт 2“, сериалите „Адвокатите“, „Закон и ред: Ню Йорк“ и други.

Източник: marica.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.