Запя друга песен: Диона не иска да чуе за мъж?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zapya-druga-pesen-diona-ne-iska-da-chue-za-mazh/122536 LifeZone.bg
Запя друга песен: Диона не иска да чуе за мъж?

Диона напълно се е бъгнала

Или по-скоро певицата е обърнала палачинката. Не, не е хукнала по жени, ако това си мислите. Просто Диона е отчаяна от мъжете, след като преди година годеникът й я заряза.

Мина година или малко повече, след като тя не спираше да пуска снимка след снимка с нейния бивш вече годеник. И обясняваше как се къпе в щастие. Да де, ама го хвана как „направи щастлива и друга“ и Диона затри завинаги от спомените и живота си никому неизвестния дотогава лихвар.

След което Денислава Тошкова, както е истинското име на певицата, не спря да се пуска разголена и по мнението й в много секси пози. Да де, ама и тогава никой не „клъвна“ на стръвта, а брюнетката получи много подигравки в мрежата.

Затова реши да обърне палачинката и да запее нова песен.Преди дни започна да заобяснява дълго и напоително как не й трябва никакъв мъж, обича си свободата, така й  е по-добре и на първо място поставя кариерата си.

„Млада съм още, не ми трябва мъж, нито още семейство. Поставям на първо място кариерата си, имам нови песни, подготвям албум. Винаги, когато съм била във връзка, кариерата ми е спирала. Затова приоритет сега ми е работата“, чурулика ли, чурулика Диона, ама кой й вярва?!

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.