Заровиха томахавките: Дженифър Лопес проговори открито за връзката си с Бен Афлек

Дженифър Лопес разказва за оздравителния си процес в новия си документален филм "Най-великата любовна история, която никога не е разказвана“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zaroviha-tomahavkite-dzhenifar-lopes-progovori-otkrito-za-vrazkata-si-s-ben-aflek/128582 LifeZone.bg
Заровиха томахавките: Дженифър Лопес проговори открито за връзката си с Бен Афлек

Дженифър Лопес разказва за оздравителния си процес в новия си документален филм "Най-великата любовна история, която никога не е разказвана“

Предишните конфликти във връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек са отминали.

В новия си документален филм "Най-голямата любовна история, която никога не е разказвана" на Amazon Prime 54-годишната изпълнителка на "Waiting for Tonight" разказва за начините, по които тя и 51-годишната звезда на "Еър" са намерили хармония помежду си, след като са прекратили връзката си за близо 20 години.

В един момент Афлек пита Лопес дали му е простила, или му е ядосана.

"Мисля, че дълго време ти бях ядосана", казва му тя в документалния филм. "Но това разбито сърце насочи и двама ни към това да разберем себе си и да станем по-добри хора. Мисля, че съм ти простила всичко. Мисля, че трябва да простя на себе си за някои неща."

След като се запознават на снимачната площадка на филма "Gigli" през 2002 г., двойката се сгодява по-късно същата година, а през септември 2003 г. сключва брак. Но дни преди това те отлагат сватбата, позовавайки се на "прекомерното медийно внимание". След като се разделят за кратко след отменената сватба, през януари 2004 г. те официално се отказват.

След раздялата им Лопес се омъжва за певеца Марк Антъни, с когото има 15-годишни близнаци Макс и Еме. Двойката се развежда през 2012 г. Междувременно Афлек има общи деца Вайълет, на 18 г., Серафина, на 15 г., и Самюел, на 12 г., с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, с която се раздели през 2015 г. след 10-годишен брак.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.