Заряза ли Мария Петрова мъжа си Боби Михайлов?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zaryaza-li-mariya-petrova-mazha-si-bobi-mihaylov/126472 LifeZone.bg
Заряза ли Мария Петрова мъжа си Боби Михайлов?

Вероятно скандалите около името на мъжа й Боби Михайлов са дошли в повече на съпругата му Мария Петрова

„Златното момиче“ решило да избяга от интригите и отпраши чак на другия край на света. Тя се показа от остров Аруба, който се намира на Карибите.

Петрова пусна фото оттам, а феновете й се зарадваха на вида. Те никога не са виждали толкова щастлива и удовлетворена бившата гимнастичка.

Досега Мария Петрова винаги е била обрана, в сянката на съпруга си. Тя подкрепяше напълно Боби Михайлов  и заедно с него изтърпя какво ли не.

Скандалите около поста му на директор на БФС, за присвояването на средства, клюката, че има дете от секретарката си, дори от зависимостта му от чашката и последващите изцепки заради порока му.

Чаровната Мария изгледа като свои децата му от първата му съпруга-Ники и Бисера и го дари с обща дъщеря-Елинор.

Мнозина се дивяха как една толкова красива и успяла жена търпи всичко това, както и пиянството на Боби Михайлов.

Е, всичко  е до време и вероятно й  е дошло до гуша. И е решила да се „вземе в ръце“ и за малко да се отърве от всички скандали и тревоги около мъжа й. Не се знае обаче дали е на ваканция с весела компания или с нов мъж, грабнал сърцето й.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.