Защо светената вода трябва се пие само на гладно?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zashto-svetenata-voda-tryabva-se-pie-samo-na-gladno/115985 LifeZone.bg
Защо светената вода трябва се пие само на гладно?

Светената вода е един от символите на християнството

В същността си тя е обикновена вода. Но след освещаването, след като влезе в нея Светия дух, тя придобива благодатни, дори  изцеляващи свойства.

Тя лекува и съпътства вярващите по целия им път, още от раждането. Със светена вода се кръщава, ръсят се жилища и храна, против уроки и черна магия, освещава се . Тя пази дома и обитателите й по време на път или при трудни ситуации.

Със светена вода може да се мажат телата по местата, където ни боли.Пие се по всяко време, но само от болни хора. Ако сте здрави, за да има ефект, светената вода се пие само и единствено на гладно, съветват свещениците.

Светена вода може да пие при различни житейски ситуации. Пием я когато сме болни, при заплаха от смърт, също така при стрес, ако сме притеснени или уплашени, при демонични влияния, както и при различни зависимости-алкохолна, наркотична.

Също преди да родим, преди операции.Ритуалът е да се помолим, прекръстим и с благоговение да отпием.

Експертите предупреждават, че не бива да се използва при правене или разваляне на магии.

Светената вода не се разваля, дори да я разреждаме много пъти.Това е феномен, който все още няма своето обяснение. Но ако все пак се развали, да се излива на недосегаемо от хора и животни, място. Като река или в саксията с цветя.

 

 

 

т

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.