Завалията! Благо Джизъса се ожали: Бил онеправдан

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zavaliyata-blago-dzhizasa-se-ozhali-bil-onepravdan/132648 LifeZone.bg
Завалията! Благо Джизъса се ожали: Бил онеправдан

Благо Джизъса нададе кански вой

Известният коцкар този път не се ожали от поредната си тръпка, нито че отново не е намерил точната жена и истинската любов.

Гелосаният ритнитопковец още е с Ивана Главчева, щерката на Ванко 1. Дали е забременил и  нея или не, все още никой не е оповестил „новината“.

Но двамата са заедно, а вероятно Благой не иска да си развали дослука с известния рапър.

И собственик на елитна дентална клиника, където бившия футболист прескача често, за да си избелва и оправи зъбите, заради което му лепнаха и прякора „Белия зъб“.

Благойчо ревна заради, по думите му, вселенска несправедливост. И изобщо не се извини и признае, че заради глупостта си е наказан.

А причината е, че му е наложена глоба в размер на 2000 евро, защото преди време драска по Колизеума.

Случката става, когато той  е женен за шампионката по аржентинско танго Есмер Омерова. Георгиев води жена си на екскурзия в Рим и там върши огромната глупост да надраска тази историческа ценност.Заради което е наказан справедливо.

„Все на мен ли се случва това, бе? Бяхме там около петдесетина човека, от всички страни. Като видях, че и другите пишат,извадих и аз монета и написах името на Есмер. Ама само мен арестуваха,  а сега са ми лепнали и глоба“ ,ожали се Джизъса.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.