Жана Бергендорф сама се спъна към успеха!Пиенето и дрогата я съсипаха

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zhana-bergendorf-sama-se-spana-kam-uspehapieneto-i-drogata-ya-sasipaha/129373 LifeZone.bg
Жана Бергендорф сама се спъна към успеха!Пиенето и дрогата я съсипаха

Жана Бергендорф има гласа, таланта и може да прави това, което умее и обича

Червенокосата певица обаче сама си съсипва живота. Зависимостите направиха това, което са правили и с други известни личности-превърнаха я в развалина.

Певицата имаше индикации за бляскава кариера. Но сама се препъна, след като трайно посегна към пиячката и към наркотичните вещества.

Тя почти няма участия, а има шанс да се превърне и в полицейски абонамент. На няколко пъти си има проблеми с ченгетата, след като злоупотребява с дрогата.

Преди дни, за пореден път, бе арестувана заради хулиганство. С неин приятел се напили, надрусали и изпочупили мебелите на човека, на когото били на гости.

Падението й било голяма, защото нямала шест лева за такси. Толкова поискала от полицая, за да си хване кола и да се прибере, след като я пуснали от ареста.

Певицата тъне в мизерия, често няма какво да яде, дори признава, че понякога спи в колата си. Но винаги успява да намери пари за пиене и дрога.

Тя обеща да се „вземе в ръце“, на няколко пъти влиза в клиника за зависими, след като призна, че „наркотиците са се превърнали в нейните най-добри приятели“.

„Тя ще продължава да се забърква в неприятности, ако не покаже воля и сила да се откаже от пиячката и дрогата. Сама трябва да си помогне, след това да потърси помощ“, коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.