Женя Джаферович се закани: Ще ги съдя до дупка!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zhenya-dzhaferovich-se-zakani-shte-gi-sadya-do-dupka/135771 LifeZone.bg
Женя Джаферович се закани: Ще ги съдя до дупка!

Съпругата на екс футболиста Ваня Джаферович от доста време не е скачала в мрежата

Но преди дни Женя Джаферович избухна в нета така, както само тя умее. Този път гневът й  е напълно оправдан, понеже той засяга много важна тема и това е здравето.

Става ясно, че в мрежата е пуснато видео, на което Женя Джаферович обяснява как е отслабнала и какви точно хапчета е пила това да се случи.

С тези илачи тя отхвърлила доста килограми от себе си, като ефектът бил поразителен. Веднага, много от феновете й поръчали от чудодейното лекарство и започнали да го приемат.

Но не се знае дали това лекарство е безопасно и дали няма странични ефекти. И добре че се намерила една бдителна жена, която решила първо да се увери дали нещата са такива, каквито се показват на екрана и й се обадила.

Оказало се, че клипът е направен от изкуствен интелект, а и не става ясно дали там наистина е Жени.

Разбираемо съпругата на Ваня Джаферович изригнала срещу мошениците и им се заканила люто.

„Няма да им се размине, ще ги съдя до дупка! Не може да използват името и лицето ми и да мамят хората, само съд ще ги оправи“, беснеела Женя и то с право.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.