Зрителите бесни на „Черешката на тортата“: Всичко е лъжа и измама!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zritelite-besni-na-chereshkata-na-tortata-vsichko-e-lazha-i-izmama/123899 LifeZone.bg
Зрителите бесни на „Черешката на тортата“: Всичко е лъжа и измама!

Зрителите са бесни на „Черешката на тортата“

Те са убедени, че любимото им кулинарно шоу се е  маргинализирало и всичко е лъжа и измама.Феновете на „Черешката“ изригнаха срещу избора на водещия шеф Иван Манчев.

Топ готвачът избра за победител и даде плакета на вдовицата на Стефан Шарлопов-Бояна.Той я посочи като домакиня, която се справи по-добре от останалите участници с приготвяне на трапезата и като човек, който добре забавлява гостите си.

Но все пак си имаше едно наум, защото даде и второ първо място, това на Маги. Последната наистина се справи блестящо, в което са категорични и най-върлите съдници на кулинарното предаване.

„Ако трябва да отсъдим честно, всички участници в „Черешката“ бяха на доста високо ниво. Маги и Мира получиха пълните точки за одобрение на ястията си, както и бяха перфектните домакини. Но вниманието към Бояна Шарлопова бе твърде очевадно.

А тя не бе толкова блестяща като домакиня. Пък и посрещна гостите с просеко, което хич не се вписва в „българските традиции“, които тя не спира да подчертава, че се тачели в дома на покойния й мъж Шарлопов“, коментираха в нета.

Зрителите на „Черешката“ са убедени, че победата на Бояна Шарлопова е нагласена. За тях категоричния победител бе Маги, като социоложката Мира Радева също се показа на доста високо ниво.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.