Зрителите бесни: Нагласен ли е победителят в Хелс Китчън?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zritelite-besni-naglasen-li-e-pobeditelyat-v-hels-kitchan/110363 LifeZone.bg
Зрителите бесни: Нагласен ли е победителят в Хелс Китчън?

Само на крачка от финала Кристиан Калев напусна Кухнята на Ада

Варненецът не успя да се справи със сушито, като на  вечерната резервация се озова на станция стартери.

Изненадата бе, че заедно с полуфиналистите готвиха техните  половинки.На Кристиан си навлече гнева на шеф Виктор Ангелов, защото допусна серия от грешки, недопустими за носителите на черна куртка. Също се изложи и с неумението си да овладее трудностите при създалите се препятствия в кухнята.

Заради което шеф Ангелов взе решение Кристиан да напусне кулинарната надпревара, само на крачка да грабне стоте бона награда.

Заедно с Кристиан изхвърча и Емануел от отбора на звездните. Той трябваше да си партнира с Мирослава, а партньор и ментор на Виолета бе Кристиан. Но Емануел също не успя да се справи и допусна сериозни грешки в кухнята, заради което шеф Ангелов също го натири от състезанието и той приключи играта на заветното трето място.

Станислав от Перник и софиянката Виолета ще се борят за победител и за голямата награда от сто бона. От отбора на звездните до финала достигнаха Виктория Капитанова и Мирослава Профирова.Зрителите подозират, че финалистка ще бъде Виктория Капитанова. Те виждат в лицето на рускинята нагласена победителка. А победата й е гарантирана, защото участва в първия сезон на „Ергенът“, а е и адашка на шеф Ангелов, подозират зрителите.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.