Зрителите на „Черешката“ скочиха на мъжа на Йоанна Драгнева: Пълен лигльо!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zritelite-na-chereshkata-skochiha-na-mazha-na-yoanna-dragneva-palen-liglyo/125484 LifeZone.bg
Зрителите на „Черешката“ скочиха на мъжа на Йоанна Драгнева: Пълен лигльо!

Участникът в снощния епизод на „Черешката на тортата“ претърпя голямо фиаско

Зрителите тръпнеха в очакване да видят представянето на журналиста Мирослав Димитров.Феновете на кулинарното шоу останаха разочаровани от „кулинарните способности“ на водещия от БНТ.

Половинката на певицата Йоанна Драгнева не само че не се представи на ниво, ами на всичкото отгоре посрещна гостите си в заведение.

Той беше един от критикарите на рапъра Боро Първи, който смая дори претенциозния шеф Манчев с уменията си, но журналиста го поряза с една точка. Най-голямата полза от дипломата му от НАТФИЗ се оказа омайното говорене.

Само че зрителите го оприличиха по-скоро на бърборене, което повече подхожда на жените, а не на зрял мъж  и то баща на две деца.

Половинката на Йонна Драгнева почерпи гостите с актуалната напоследък супа от тиква, а салатата бе от зелении. Дотук горе-долу се справи със ситуацията. Но прекали с брускетите. А за основно изпържи нездравословни картофи, като им сложи малко телешко.

И то в промишлено количество. Но не се справи и с десерта, който бе сътворен от готвача на ресторанта.

„Този Мирослав се оказа пълен лигльо. Не спря да подскача като ощипана мома, че го дават по телевизията.

Зрял мъж, баща на две деца, а не спря да бърбори, като навита пружина и да казва на ястията с умалителни имена, картофки, салатки и пр.“,

“ Ама не им ли ясно на продуцентите, че след като ни поднасят подобни хора да ги гледаме, рейтинга на това предаване ще падне“,“Докога ще гледаме хора, които не умеят да готвят! Това е гавра със зрителите“, са само част от негативните коментари на феновете на шоуто.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.