Звездата разбива клишета! На 94-годишна възраст Клинт Истууд срещна нова любов

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zvezdata-razbiva-klisheta-na-94-godishna-vazrast-klint-istuud-sreshtna-nova-lyubov/144295 LifeZone.bg
Звездата разбива клишета! На 94-годишна възраст Клинт Истууд срещна нова любов

Любовта наистина няма възраст!

Това го доказва 94-годишния Клинт Истууд. Само преди няколко месеца той погреба дългогодишната си приятелка Кристина Сандера, която си отиде от този свят на 61 години.

Над тридесетина лазарника разлика във възрастта, но Клинт е здрав, прав, а  и се оказа, че е готов за нова любов.

С Кристина нямаха брак, но той я определял като добра, грижовна и  разбрана жена. В интервю холивудската звезда каза, че ще му е много тъжно.

Оказа се, че не чак толкова. Защото малко след като погреба старата си приятелка, той лети отново на крилете на любовта. Дотам, че дори запознал новото си гадже със семейството си.

Наскоро я завел и в хотела си в Кармел, Калифорния. Двамата се държали за ръце и изглеждали много влюбени. Остава отворен въпроса дали новата му изгора е наистина влюбена в него или в известността и парите му, но това е друга тема на разговор.

Клинт Истууд има осем деца от шест жени. Само два пъти е минавал под венчило и то в младостта си. След което повече не се е решавал да прави жените си законни. А връзки звездата е имал доволно много…

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.