Звезди напират за „Денсинг старс“! Но кои ще ги огрее

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/zvezdi-napirat-za-densing-stars-no-koi-shte-gi-ogree/126393 LifeZone.bg
Звезди напират за „Денсинг старс“! Но кои ще ги огрее

През февруари се завръща танцувалното шоу „Денсинг старс“

Звезди напират за участие, като ще кършат снаги на дансинга. Продуцент ще е отново Нико Тупарев, а той обича да залага на изненадващото и на хора, които умеят да правят шоу. Вероятно и на такива, които доказано умеят да танцуват.

В тази връзка, като кандидат за танцувалното предаване по Би Ти Ви, се спряга името на синоптичката Натали Трифонова. Сексапилната блондинка се е  занимавала с танци години наред, а и е снимана като реклама на шоуто, заедно с професионален танцьор.

Другото участничка, за която се говори, е д-р Неделя Щонова. Водещата на „Светът на здравето“ разбира от всичко, включително от танци  и балет.

В реклама на предаването известната докторка е снимана с танцьора Атанас Месечков, който стана известен именно в един от сезоните на танцувалното риалити. Не се знае дали Наско ще се състезава или ще бъде част от журито.

Най-ексцентричният участник безспорно ще е поп фолк певицата Луна. На личния си профил тя намекна, че вероятно ще бъде сред състезателите.

„Желаете ли да ме видите в „Денсинг старс”? Наясно сте, че умея и правя шоу, вдигам и интереса на зрителите. Никой не се раздава така, както само аз го умея, понеже ви обичам“, написа кандидат-президентката в мрежата.

Дара и колежката й Гери-Никол също са сред имената, които вероятно ще са част от шоуто „Денсинг старс-5“, носи клюката.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.