50 бона годишна такса за отроче плаща мъжът на Жаси от „Сделка или не“ в частното школо в Панчарево, където слабите оценки са забранени

Три от хлапетата й учат в най-скъпото родно школо

https://lifezone.bg/spodeleno/50-bona-godishna-taksa-za-otroche-plashta-mazhat-na-zhasi-ot-sdelka-ili-ne-v-chastnoto-shkolo-v-pancharevo-kadeto-slabite-ocenki-sa-zabraneni/116692 LifeZone.bg
50 бона годишна такса за отроче плаща мъжът на Жаси от „Сделка или не“ в частното школо в Панчарево, където слабите оценки са забранени

Три от хлапетата й учат в най-скъпото родно школо

Като всяка майка и Жасмина Тошкова – Маджид се опитва да прави най-доброто за децата си. Трима от наследниците й учат в Англо-американското училище в Панчарево, чийто първи звънец удари още на 21 август.

 

Годишната такса в най-скъпото родно школо е в размер на 24 237 евро до 5 клас за едно дете, а семейство Маджид има цели трима ученици в школото. Това означава, че съпругът на бившата помощничка на Румен Луканов в „Сделка или не“ плаща по 150 бона годишно за обучението на отрочетата си.

 

В същото школо учат дечурлигата на Мара Отварачката, Азис, Радост Драганова, Емилия, редица депутати и известни личности. И макар заможните родители да записват наследниците си в частното школо уж да научат много, то истината е съвсем различна – от учениците не само не се изискват кой знае какви знания, а и слабите оценки са забранени, тъй като родителите чинно плащат високи такси. Въпреки това баровците държат отрочетата им да общуват със себеподобни.

 

Наскоро тунингованата блондинка Жаси стана майка за четвърти път, давайки името Самая на дъщеря си. Малката има две каки – Ариа и Изабела и един батко – Зеки. Всички те са плод на любовта й с милионера Ариф Маджид, който държи представителството на няколко вериги за бързо хранене за страната. Сириецът има средства да изгледа поне още толкоз деца, а и традициите в страната му изисква наследниците да са поне четирима.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.