Актьорът Филип Буков: Готов съм за брак

Двойката обожават да пътуват

https://lifezone.bg/spodeleno/aktyorat-filip-bukov-gotov-sam-za-brak/119776 LifeZone.bg
Актьорът Филип Буков: Готов съм за брак

Двойката обожават да пътуват

Повече от очевидно е, че настоящата приятелка на Филип Буков е променила възгледите му на тема любов, след като до неотдавна разправяше, че не вярва в любовта.

Нещо повече – той вече се чувства готов да се обвърже сериозно и да сключи брак. Предполага се, че двойката са се сгодили, след като през лятото приятелката му показа диамантен пръстен в мрежата.

 

Звездата от най-новия български филм „Аферата Пикасо“ обожава да пътува с възлюбената си не само у нас, а и зад граница. През лятото често отскачаха до родното Черноморие, а наскоро посетиха Португалия, и по-точно столицата Лисабон като не пропуснаха да документират със снимки кратката си ваканция.

 

Макар Ива да е студентка в Софийския университет, намира време и за забавления между лекциите и изпитите. Към момента е трети курс, специалност „Връзки с обществеността“. Връзката й с Филип Буков я направи популярна за широката общественост. Той неведнъж е признавал, че с нея си допаднали още от самото начало не само като визия, а и като характери. 

 

 

Актьорът я определя като едно от най-хубавите неща, случвали му се през последните години. Временната им раздяла покрай участието му в „Сървайвър“ била изключително трудна и за двамата, но студентката все пак подкрепила гаджето си и му вдъхнала кураж.

 

В миналото Буков многократно е бил подвеждан от жените, но към днешна дата вече си е извлякъл поука. Признава, че много от девойките, с които излизал преди, били с него само защото е популярен, за да си начешат егото. Впоследствие дори научавал, че някои от тях били обвързани и само го използвали да се похвалят пред приятелки. След две такива връзки се затворил в себе си и станал много мнителен.

 

Ситуацията с Ива обаче е много по-различна. Тя го пленила не само с външния си вид, а и с приятния си характер, а и освен това не го ревнува от фенките му. Стараят се да си дават нужната свобода и да не се задушават.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.