Антония Петрова си проси комплименти

Признава, че напълняла, защото си угаждала

https://lifezone.bg/spodeleno/antoniya-petrova-si-prosi-komplimenti/142678 LifeZone.bg
Антония Петрова си проси комплименти

Признава, че напълняла, защото си угаждала

След като през миналата година Антония Петрова се ошишка здраво, наскоро тя сподели, че през последните месеци е успяла да се избави от цели 13 килограма от теглото си. Бившата миска решила, че е крайно време да вземе мерки и да влезе в нормите. Тя обаче побърза да се похвали, че не спортува, но за сметка на това се храни веднъж дневно, за да има манекенски мерки. Запознати обаче издават, че всичко това е празни приказки и истината е, че е отслабнала по модерния начин – с добре познатите инжекции за диабетици „Оземпик“, убиващи апетита.

 

Ето какво коментира Антония в социалната мрежа, удобно пропускайки да спомене за инжекциите: „Реших да изпреваря догадките и да ви разкажа за промяната си. Точно за 1 година свалих 13 кг. Всяка жена има форма и тегло, в които се чувства най-добре. Двете бременности и раждания в рамките на 4 години, кърменето и похапването три пъти на ден по много ми се отразиха.

Угаждах си и напълнях, въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно. Реших да предприема мерки, които да ми помогнат да върна старата си форма, а защо не и по-добра! Това стана факт, в момента съм в по-добра форма дори от младежките си години! И то без спорт. Да, знаете, че не спортувам, но пък тичам постоянно по двете й деца, които са момчета и са доста палави. Не пропуска да отбележи, че работохолизмът й също дава отражение и допълва, че е активен човек, работещ по 12 часа дневно.

 

„Започнах да следя какво ям, да вечерям по-рано, да се храня веднъж на ден, т.нар. фастинг. Дори да получа коментари, че в момента ви се струвам прекалено слаба, аз ще ви кажа едно – чувствам се отлично! Желая на всеки от вас да намери своята рецепта за добра форма. Не забравяйте, че най-важното е как се чувствате!“.

 

След сватбата им, съпругът й Ивайло Батинков също се ошишка здраво, зарязвайки всякакви режими и отдавайки се на вкусната храна и големите порции. От снимките, които Тоца редовно публикуваше в профила си в социалната мрежа, ясно се виждаше, че благоверният й бе прехвърлил 100-те кила. Прави обаче впечатление, че към днешна дата и той е заслабнал по лесния и модерен начин.

 

Преди 15 лета Антония се окичи с титлата „Мис България“ и си спечели прякора Мис Крокодил. Според слуховете бившият й съпруг – руснакът Александър Бередин, я е уредил с короната. Дали заради комплекси, дали заради суета, но оттогава блондинката редовно се подлага на какви ли не корекции, за да достигне така желаните стандарти за красота. Тя си е набола лицето с филъри, има изкуствени зъби, гръдни силиконови импланти, ринопластика. Уви, не всички корекции са сполучливи. Ако не друго, то поне личният живот на миската потръгна оттогава.

След развода с Бередин тя се омъжи за втори път и изглежда щастлива с настоящия си партньор. Семейството се радва на две деца – Благовест и Ивайло-младши.

 

Запознати твърдят, че мъжът на Антония доста се е замогнал покрай пандемията. Компанията му „Топ Хоспитал Сървиз“ се занимава с търговия на едро на медицински консумативи.

 

Бившата миска не вярва в максимата, че „щастието обича тишината“ и не пропуска да се хвали, че посещава най-луксозните бутици и ресторанти в Европа. „Впечатляващо разточителство и втрещяващи демонстрации", коментират подразнени от суетната блондинка.

 

Връзката на Петрова и Батинков се разви много бързо. Антония е разказвала, че забременяла само два месеца след запознанството им, при това всичко било добре планирано, а не плод на случайността. Родителите се сдобили с бебе веднага щом го поискали и не се наложило да опитват с месеци. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората пробват с години и не се получава, затова съм. благодарна на съдбата!“, доволна е бившата миска.

 

След като разбрали, че очакват дете, Петрова и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие присъстваха много приятели и роднини. В България пък съпрузите организираха друга церемония, но в тесен семеен кръг.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.