Азарей: Да сме нащрек ли от новолунието в Овен?(Какво ни очаква)

https://lifezone.bg/spodeleno/azarey-da-sme-nashtrek-li-ot-novolunieto-v-ovenkakvo-ni-ochakva/54827 LifeZone.bg
Азарей: Да сме нащрек ли от новолунието в Овен?(Какво ни очаква)

Азарей предупреждава, че утре настъпва новолунието в Овен

Това се случва в 7,14 часа сутринта. Този феномен може да разклати емоциите ни и да ни докара промяна в настроенията. Както нови срещи и запознанства.

Азарей съветва да избягваме кавгите и споровете с половинките си.Следващият месец  да се пазим от емоционални изблици, както и от провокациите на околните.

Да не реагираме остро на мнението на съседи и недоброжелатели. Да се пазим от прекомерно преяждане и пиене, защото новолунието провокира тези действия.

Зодиите Овен, Стрелец и Лъв ще са облагодетелствани от априлското новолуние. То няма да се отрази благоприятно обаче на зодиите Козирог, Рак, както и на Везни.

Топ астрологът съветва да напишем на бял лист желанията си, до осем часа от настъпване на новолунието.Най-вече да концентрираме желанията си в сфера подобряване на личното здраве, промяна на външния вид, както и нови инициативи във връзката си.

Топ феноменът предупреждава, че в 11,15 слънцето влиза в зодиакалния знак Телец. Промяната обещава съживяване, растеж, желание за притежание. Както и богатство.

Периодът е застигнат от още един природен феномен-пълното слънчево затъмнение. То ще е първото за тази година.Желателно е да се смирим, да съзерцаваме и размишляване. Също така ни помага да извадим вътрешната си светлина на светло.На 21-ви април Меркурий ще направи и първия си, за сезона, ход назад, посочва Азарей.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.