Дара побърка мъжете в нета! Ожали се от големите си бомби

https://lifezone.bg/spodeleno/dara-pobarka-mazhete-v-neta-ozhali-se-ot-golemite-si-bombi/127940 LifeZone.bg
Дара побърка мъжете в нета! Ожали се от големите си бомби

Дара няма да е Дара, ако не бълва изцепки

Лудетината, сгодена за Ервин Иванов, предизвика нов залп в мрежата. Този път младата изпълнителка съсипа нета от смях с признанието, че не може да си намери дрехи по тертип.

И причината не е във финикийските знаци,  а защото всички й стоели като „на балкон“.

„Някакъв ужас, в ступор съм! Помогнете ми със съвет къде да си намеря дрехи по размер. Обикалям магазините, искам да се пременя в нещо по-така, ама не мога да намеря. Много съм плодовита и са ми големи бомбите, затова нищо не ми става. Има модерни дрешки като за момичета с портокали, ябълки или яйца на очи, ами като за такива като мен-йок“, направо изрева варненката в мрежата.

Мнозина заподозряха, че Дара пак е яхнала на вълната, за да фокусира прожекторите срещу себе си. Днес стартира новия сезон на „Дансинг старс“  и като няма кой да й направи реклама, шантавелката  е решила по този нетрадиционен начин да го стори.

Все пак битката в танцувалното шоу ще е голяма, конкуренцията също. Там ще „мери мишци“ с нея Наталия Трифонова, която призна, че взима уроци по танци. Другата нахъсана за победа е уникалната д-р Неделя Щонова, която е като каучук и е решена да пипне, ако не лидерското, поне едно от призовите места. Затова Дарина Йотова или за кратко Дара е измислила този хитроват начин да напомни за себе си, подозират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.