Дара става все по-набожна

Обожава около нея да цари хармония

https://lifezone.bg/spodeleno/dara-stava-vse-po-nabozhna/122458 LifeZone.bg
Дара става все по-набожна

Обожава около нея да цари хармония

След като от две години гласовитата варненска певица Дара е обвързана с младия лекар по фармакология Ервин Иванов, двамата вече живеят под един покрив и дори мислят за следващата стъпка в отношенията им – появата на наследник.

 

Тя е категорична, че иска да има 4 деца. Припомняме, че Дара има брат и сестра, с които е много близка и може би затова мечтае за голямо семейство. Макар родителите й да са разведени, тя е имала щастливо детство. Навремето баща й не присъствал активно в живота й, но сега стоплили отношенията и се срещат сравнително редовно. Дара обожава майка си, която си изкарва хляба като шивачка на палта от косъм, с каквито певицата често е облечена на фотосесии и в клиповете си.

 

Прави впечатление, че напоследък изпълнителката е станала доста набожна и е започнала силно да вярва в съдбата. Твърди, че пътят й бил предначертан още от детството й, когато се занимавала с танци и пеене и изнасяла импровизирани представления пред роднините си, откроявайки се със своята артистичност. Твърди, че още тогава била убедена, че някой ден ще стане популярна.

Признава, че понякога си мисли, че живее в розово балонче и няма грам скука в ежедневието си. В тийнейджърските си години Йотова била доста буйна, дори хиперактивна, но сега е успяла да открие баланса. Твърди, че обожава около нея да цари хармония и не е инат в личните си отношения. Мечтае да стане най-добрата версия на себе си.

 

Припомняме, че в миналото певицата сменяше доста често мъжете. Излизаше с рекламиста Мартин Димитров и дори се канеше да заживее с него, когато се стигна до разлъка, за която причината така и не стана ясна. Последва кратка афера с диджея Живко Гичев, но безспорно най-известното й гадже до момента бе колегата й Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който към днешна дата е обвързан с актрисата и манекенка Сара Драгулева.

 

Дара твърди, че е в приятелски отношения с всички бивши изгори, тъй като не таи злоба в себе си и умее да прощава, което според нея я доближава все повече до духовното съвършенство.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.