Добромир Гущеров и жена му отпрашиха чак в Норвегия, изплашени от черните магии на Светлана

Пътуването им до там продължило цели 5 дни

https://lifezone.bg/spodeleno/dobromir-gushterov-i-zhena-mu-otprashiha-chak-v-norvegiya-izplasheni-ot-chernite-magii-na-svetlana/141598 LifeZone.bg
Добромир Гущеров и жена му отпрашиха чак в Норвегия, изплашени от черните магии на Светлана

Пътуването им до там продължило цели 5 дни

Заради черните магии за смърт, които им прави снахата Светлана, милионерът Добромир Гущеров и половинката му Светлана, избягаха чак в далечна Норвегия.

Преди броени дни жената на злочестия бивш застрахователен бос и мастит баровец публикува снимки в профила си във Фейсбук от най-северната точка на Европа – нос Норкадал, разкривайки, че двамата с Добромир са предприели далечното пътешествие с кемпер.

 

Те пътували цели 5 дни с луксозния кемпер до Северна Норвегия, за да пристигнат на нос Норкадал, който навлиза на 308 метра в Баренцово море. познати на Добромир Гущеров разкриват, че екстремното приключение до най-северната точка на Стария континент, било организирано по спешност от половинката му Диана, след като научила, че снаха им Светлана Гущерова им прави черна магия за смърт в домашни условия, заедно с майка си Кунка.

В продължение на 40 дни бившата еротична моделка ежедневно палила в банята си заклинания на турски ходжа, като по думите му това трябва да убие бившия червен депутат и жена му Диана. Твърди се, че Светлана платила 40 бона за тази екстра, с надеждата, че ще се споминат бързо и мъжът й Християн отново ще се замогне като единствен наследник.

 

През последните месеци излязоха стряскащи данни за дълговете на комар, натрупани от Християн Гущеров, който за отрицателно време успя да профука над 20 млн. лв. и разпродаде три баровски семейни имота – къщите в „Драгалевци“, „Бояна“ и в центъра на София. Той направил опит да продаде с фалшиви документи и подписи имоти, собственост на баба му и баща му, сред които къщата на Добромир в австрийския град Кицбюел. Измамата му не минала, тъй като ексдепутатът от БСП бил предупреден от свой приятел адвокат за опита да бъде ограбен от собствения си син.

 

Финансовите несгоди на Християн доведоха до криза в брака му със Светлана, но двамата все още не са се разделили окончателно, макар че някогашната еротична моделка направи няколко опита да скъса с него и да се върне към стария си занаят.

 

Запознати с драмата на фамилия Гущерови разкриват, че след като научил за сериозните проблеми на сина си, Добромир се ангажирал да му помогне, но само при условие, че Християн се разведе със Светлана и постъпи за лечение в чуждестранна клиника за зависимости. Той обаче категорично отказал офертата, а и така съпругата му Светлана намразила още повече свекър си. Към днешна дата блондинката, популярна с прозвището Гонзовица, прави черни магии за смърт на Добромир и Диана Гущерови с надеждата те да се споминат бързо и цялото им богатство да премине в ръцете на мъжа й. 

 

„Добромир не беше особено впечатлен, когато научи, че му правят магии за смърт, но втората му съпруга Диана се изплаща и набързо го придума се изнесат скоропостижно от България.

Близък до милионерското семейство разкрива, че двамата предприели пътешествието с кемпер и дълго време ще са далеч от снаха си Светлана, за да не може да ги стигнат магиите й за смърт.

 

Други пък ехидно коментират, че Добромир Гущеров се видял принуден да си купи къща на колела, след като синът му Християн е проиграл на комар всичките му имоти.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.