Дженифър Анистън съсипана: Смъртта на Матю Пери я довърши!

https://lifezone.bg/spodeleno/dzhenifar-anistan-sasipana-smartta-na-matyu-peri-ya-dovarshi/121374 LifeZone.bg
Дженифър Анистън съсипана: Смъртта на Матю Пери я довърши!

Дженифър Анистън не може да се съвземе след смъртта на Матю Пери

Тя бе една от шестимата приятели, играли в култовата поредица „Приятели“. Лентата стана любима на целия свят, а актьорите запазиха приятелството си и след като прожекторите изгаснаха.

Но Джен не може да се съвземе след загубата и погребението на Матю Пери, което със състоя в тесен семеен кръг. Близки и приятели са обезпокоени за актрисата, която се е изолирала в дома си и не отговаря на никакви обаждания.

„Тревожим се за Дженифър. Стои в къщи заключена, сама и не отговаря на никакви обаждания. Колкото и да й звъним, тя не отговаря и отказва всякаква комуникация. Изглежда е изпаднала в дълбока депресия.

На погребението на Матю тя плака неудържимо и не успя да изрече и дума“, тревожат се от обкръжението на холивудската звезда.

След загубата на баща си, а сега и на колегата си и приятел Матю Пери, Дженифър наистина не била на себе си. Тя дори отслабнала с пет килограма, което е почти катастрофално за нея.

От над тридесетина години актрисата поддържа едно и също тегло-51 килограма и всеки килограм надолу може да се отрази зле за здравето й.

54-годишната Дженифър Анистън има два брака зад гърба си и два развода, но няма наследници. И това много я стресирало.

Източник: Днес.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.