Фики Стораро проговори за скандала със „самолета“ му

https://lifezone.bg/spodeleno/fiki-storaro-progovori-za-skandala-sas-samoleta-mu/52665 LifeZone.bg
Фики Стораро проговори за скандала със „самолета“ му

Фики Стораро е бесен от компроматната снимка в Инстаграм

Поредната драма в живота на талантливия певец е по-скандална и пиперлива от останалите.

През почивните дни профила му в мрежата бе блокиран. А преди това там бе „цъфнал“ натопорчения му чл@н.

Истината се оказа доста позната. Неизвестни лица са се докопали до акаунта му в мрежата и са сътворили мизерията. С други думи хакери са хакнали профила на звездата и са изтипосали скандалната снимка. Тава призна самия Фики Стораро.

Поп фолк изпълнителят заяви, че изтеклите в мрежата голотии са дело на злобари, които се занимават изключително с грозни дела.

„Това, което правят тези хора е грозно и скандално, но вероятно това им доставя огромно удоволствие. Поради тези нецензурни снимки профилът ми е изтрит от петък, но работим по възстановяването му.Пиарката ми се е свързала вече с Инстаграм и   оттам обещават бързо възстановяване. Нямам представа кой е извършил това скандално дело“, заяви певецът.

Фики Стораро се оплака, че много негови колеги и приятели също пострадали от подобни зловредни атаки. И техните профили били изтрити заради неизвестни извършители. След пострадалите от хакерските инвазии бил и  баща му Тони Стораро.

Според пикантната клюка дами, с които преди женитбата си Фики Стораро бил интимен, са категорични, че на фотото не бил неговия п@нис.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.