Гадателката на Дарина Павлова предсказва: Ще има ли земетресения в България?

https://lifezone.bg/spodeleno/gadatelkata-na-darina-pavlova-predskazva-shte-ima-li-zemetreseniya-v-balgariya/53732 LifeZone.bg
Гадателката на Дарина Павлова предсказва: Ще има ли земетресения в България?

Врачката на Дарина Павлова е сред най-известните гадателки в момента

Ясновидката Соня Щерева е от Горна Оряховица и до нея, освен жената на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов по различни въпроси, са се допитвали много политици, бизнесмени и много болни. Пред домът й, да търсят помощ, идвали хора не само от страната, но и от чужбина.

Сериозни катаклизми не се очакват в България през следващите години, твърди екстрасенсът. Родината ни ще трепери само от леки трусове. По думите на Соня Щерева в Родопа планина дреме хилядолетен вулкан и ако той се „събуди“, може да нанесе сериозни поражения.Малко учени знаят за него, но засега нещата са стабилни.И през тази пролет ще има порои, наводнения и градушки, предвижда гадателката.

„Луната расте  и оказва негативно влияние на атмосферата, предизвикваща потопите. И тази година ще има унищожена реколта. Това е знак от Бога да не ламтим за материални блага, а да бъдем по-смирени, милостиви и по-добри“, предупреждава горнооряховската ясновидка.По думите й ще има увеличение на инфекциозни болести, причинени от ухапването на различни насекоми.

Според врачката сега у нас има бум на магиите. При нея идвали редовно хора, пострадали от енергийното вмешателство и такива, които искали да направят магия на някого, за да му навреди.

Злосторниците тя връщала и не ги приемала. Соня Щерева предупреждава, че е пълно с нечестни хора, които ги мамели, че ще им направят магия и им взимали хиляди левове.

„Този, който поръчва магия, явно няма страх от Бога. Той трябва да знае, че злото се връща като бумеранг. И дори да не удари него, стоварва се на деца и внуци“, предупреждава гадателката на Дарина Павлова.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.