ГЪРМИ СКАНДАЛ! Свитата на Доган заграби паркоместа в центъра на София. Охранители плашат с полиция екип на ПИК – ето какво се случи (УНИКАЛНО ВИДЕО)

https://lifezone.bg/spodeleno/garmi-skandal-svitata-na-dogan-zagrabi-parkomesta-v-centara-na-sofiya-ohraniteli-plashat-s-policiya-ekip-na-pik-eto-kakvo-se-sluchi-unikalno-video-2/142544 LifeZone.bg
ГЪРМИ СКАНДАЛ! Свитата на Доган заграби паркоместа в центъра на София. Охранители плашат с полиция екип на ПИК – ето какво се случи (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Доган и хората му са над всичко и всеки, а най-вече над закона. Тази истина отново лъсна след поредната им демонстрация на своеволие и тотално потъпкване на правилата и то не къде да е, а в центъра на София.

 

Отцепниците на Доган са си присвоили общински паркоместа. Въпреки, че не са платили за тях, те са сложили ограничителни елементи, за да не може да паркира друг.

Екип на ПИК ТV извърши проверка на мястото на скандалното своеволие на Сокола и свитата му. След като репортерката Цвети Борисова поиска от служителите в централата на ДПС да предоставят документ за правото да използват паркоместата, същите избягаха и се заключиха в сградата.

 

Въпреки, че заплашваха екипа с полиция, повече от час нито служители на реда, нито представители на Центъра за градска мобилност, пристигнаха на място. Това затвърждава съмненията за незаконното заграбване на паркоместата.

 

Веднага след като екипът на ПИК си тръгна, кохортата Доган отново постави ограничителните елементи пред паркоместата.

Видеото можете да видите ТУК.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.