Глория ли изрита Галена от стола й в „Гласът на България“?

https://lifezone.bg/spodeleno/gloriya-li-izrita-galena-ot-stola-y-v-glasat-na-balgariya/52637 LifeZone.bg
Глория ли изрита Галена от стола й в „Гласът на България“?

Клюките около новия ментор на „Гласът на България“ не спират

През декември Галена обяви на страницата си във Фейсбук, че напуска мястото си на жури в музикалното предаване.Само че смядовката на посочи точната причина, а завоалирано се оправда.

„Обичам да напускам, когато ми  става най-хубаво. Време е да се оттегля и да стартирам нов проект. Благодаря на целия екип на „Гласът на България“, а отборът с моето име завинаги ще остане в сърцето си“, написа топ певицата на „Пайнер“.

След което се завъртяха горещи слухове, че на мястото й сяда колежката й Глория.

Русенката обаче попари надеждите им. Освен с натоварен график, кралицата на поп фолк музиката се оправда, че не е получила покана от продуцентите  да журира в музикалното шоу.

Въпреки че сложи край на спекулации с нейното име като ментор на отбор, нейните фенове не мирясаха и не спираха да питат дали би се съгласила, ако получи покана.

„Добре е все пак на местото на журито да се изправи един квалифициран ментор. А и Глория ще стои много добре на такава позиция.Тя  може да бъде точното попадение, а е и страхотна певица“, гласят част от коментарите на феновете й.

Друга част от меломаните обаче са на коренно противоположно мнение. Те не са така ласкателни към Глория и предпочитат ментор от друг жанр на музиката да седне на стола на Галена.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.