Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

Една от най-красивите носителки на титлата “Мис България” изпраща вълшебна година, благословена с любов, голямо семейство и нови цели за покоряване

https://lifezone.bg/spodeleno/ivayla-bakalova-vinagi-sam-investirala-v-sarceto-si-2/123124 LifeZone.bg
Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

Една от най-красивите носителки на титлата “Мис България” изпраща вълшебна година, благословена с любов, голямо семейство и нови цели за покоряване

Малко необичайна, но пък доста чакана от хилядите й почитатели равносметка на отминалата година направи Ивайла Бакалова в Инстаграм. Повод за откровенията на “Мис България” 2001 станаха пошли гаври по неин адрес, обсъждащи визията й от страниците на жълто издание.

 

Въпреки, че голямата любов на бизнесмена Веселин Денков израсна буквално пред очите на цялата медийна общност и всички в гилдията сме свидетели как красотата й остана недокосната от скалпели и игли, някои псевдо колеги се изкушиха да й припишат неуспешни интервенции и цял куп клевети. Вярна на доброто си сърце, Ивайла отвърна на злото с любов и искреност. Ето какво пише тя в профила си:

 

“Колкото и да искате да отрежете крилата ми ... толкова по-високо ще летя аз. Защото го правя със сърцето си... Следвам и се боря за мечтите си, а вие... хора, които дори не мога да нарека журналисти, си стойте в мишите дупки и пишете анонимно откровени лъжи, защото са Ви  платили да очерните някого”, не сдържа болката си тя.

 

“По повод на последните ви измислици мога само да кажа, че единственото нещо, което съм променяла по себе си последните 20 години е прическата и броя на любимите си същества. Но това не ви върши работа и за да си продавате халтурите на хората си измисляте новини. Знам, че няма да спрете и наистина не ме вълнува...Свикнала съм с похвата ви ...Една лъжа да бъде повторена 100 пъти и да се опитате да я превърнете в истина... И докато вие хвърляхте камъни по мен, аз си построих замък”, откровена е г-жа Бакалова.

 

“Пиша това, за да не се обърквате и да си мислите, че мълчанието ми е форма на съгласие! Всеки от нас трябва да се стреми да прави света по-добър и по-смислен, а вие с тези евтини лъжливи новини някак си го правите доста повърхностен! Истинската красота не е как изглежда лицето ти, а какво има в сърцето ти! Гордея се, че в живота си винаги съм инвестирала в сърцето си!”, повдига тя завесата към личния си живот.

 

А че сърцето й е пълно,  свидетелства любовта й с предприемача Денков и малкото им съкровище Вяра, която след броени дни ще навърши една годинка. Дълго чаканото щастие допълнително укрепи любовта между двамата и те обикалят най-красивите точки на света, наслаждавайки се на взаимност. Успехите в образованието на голямата й дъщеря Рая също добавят щипка майчина гордост към приказката, която “Мис България” сътвори за себе си и близките.

 

 

Коментарите под поста й потвърждават, че тя се къпе в любовта на приятелите си. “Знаете ли, че когато говорят лошо за Вас, всъщност Ви правят добро, отнемат от лошата Ви карма и Ви дават добрата си. Оставете ги да пишат каквото пожелаят, а Вие вървете напред с усмивка”, пише потребителка на име Радостина.

 

   

Друга нейна фенка споделя спомените си от преди две десетилетия: “Страхотно момиче и винаги е изпъквалa със смиреност, скромност и много вътрешна красота! Жалко, че завистта и липсата накреативност в професията е единствената причина да се слагат такива етикети на известните личности. Журналистиката трябва да ни информира, запознава с фактите и да възпитава добрия вкус. А иначе съм Ви гледала отблизо преди 20 години във вариетето на "Сл. бряг" на един конкурс за красота. Фирмата ,в която работех беше спонсор на конкурса. Бяхте толкова красива и същия човек, който виждаме сега в Инстаграм. Светли празници пожелавам на Вас и Вашето прекрасно семейство и бъдете здрави”, пише тя. Изобилстват и препоръките миската да пусне по пързалката клеветниците и да се радва на живота - нещо, което тя със сигурност прави отлично.

 

 

С какви нови постижения ще ни изненада Ивайла Бакалова догодина, ще разберете ексклузивно и само при нас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.