Какво означава да обичаш жена, която е неуверена?

https://lifezone.bg/spodeleno/kakvo-oznachava-da-obichash-zhena-koyato-e-neuverena/44327 LifeZone.bg
Какво означава да обичаш жена, която е неуверена?
Какво означава да обичаш жена, която е неуверена?

Тя се раздава и за вас, и за другите. Готова е да ви даде всичко от себе си и дори повече. Има всички качества, за да бъде уверена, но не ги забелязва. Не вижда красотата си. Не си дава сметка колко е способна и колко много може да постигне в живота си.

Какво означава да обичаш жена, която е неуверена?

Трудно е да я обичате! Тя е изтъкана от съмнения и противоречия. Някой някога й е казал, че е неспособна и тя е повярвала в това. Сега, години след това, все още се съмнява във всяко свое решение, всеки свой избор.

Колкото и да й показвате любовта си, тя винаги ще смята, че няма да я обичате такава, каквато е. И ще се изкушава да влиза в роли. Ще крие истинската си същност под маската на високомерието. Няма да спре да се подценява, докато не заглуши завинаги вътрешния си глас, който й казва, че не заслужава обич, уважение и грижи.

Какво означава да обичаш жена, която е неуверена?

Колкото и да се смее, винаги ще има нещо, което й липсва. Дори всичко да е напред, тя ще бъде тревожна и неспокойна. Сякаш чака да се случи нещо лошо, което да разруши целия й свят.

Толкова е свикнала да бъде незабележима, че когато блести, не вярва в блясъка си. Толкова е свикнала да се крие в другите, че когато се отличи, иска да избяга. Живее в сянката си. Дори обстоятелствата да са благоприятни, тя си казва, че няма да успее. Дори да има знанията и уменията за по-висок пост, тя сама се отказва от него.

Трудно е да я обичаш! За да я приемеш в душата си, трябва да си различен.Трябва да сте готови да я обичате с всичките й съмнения, горчивина и несигурност. Да бъдете търпеливи, за да излекувате сърцето й. Защото в него се крие цяла вселена.

Когато обичаш жена, която сама не обича себе си, се превръщаш в нейния лек. И тя ще се привърже към теб като никоя друга. Любовта ви ще й позволи да се изправи срещу демоните си, да ги види отблизо, да ги докосне. И най-накрая може би ще успее да преодолее несигурността си, да се пребори с ниското си самочувствие и да осъзнае колко е прекрасна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.