Какво се случва с Кристиян Костов?Феновете ужасени от случващото се

https://lifezone.bg/spodeleno/kakvo-se-sluchva-s-kristiyan-kostovfenovete-uzhaseni-ot-sluchvashtoto-se/52186 LifeZone.bg
Какво се случва с Кристиян Костов?Феновете ужасени от случващото се

Кристиян Костов все по-сериозно плаши феновете си

Младият певец минава през различни състояния, които обаче тревожат последователите му. Той прослави България на песенния конкурс „Евровизия“, но нещо в психиката му куца здраво.

Младият изпълнител не спира да разкрива в мрежата всичко, което се случва с него. Той споделя емоциите си,какво се случва всеки миг в живота му, какви чувства го тресат, в какво настроение е дори в различните часове на деня.

Но наскоро негов фен го накара да бъде още по-откровен, а отговорите му направо шокираха публиката.

Фенът в прав текст го попита какво е неговото ментално здраве.

„То си е много ментално, но не много здраво“, отговори закачливо Кристиян. В последно време в главата на изпълнителят бушуват какви ли не страсти. И този отговор сериозно уплаши неговите фенове в социалната мрежа.

След което пак хвърли всички в тревога, като обяви, че „неврозата е кучка“ и много скоро ще се оправи.

Преди около месец Кристиян Костов отново изуми всичките си фенове в мрежата. Той обяви тогава, че не харесва лицето и тялото си и желае да ги промени.

„Знам, че не съм грозен, но не харесвам това тяло и лицето си. Чувствам се като шут. Знам, че имам и други качества и аз не съм само външен вид“, заяви тогава певецът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.