Калин Врачански стана зет на Краси Ранков

За разлика от него, Златина предпочете да не споменава в социалните мрежи щастливата новина

https://lifezone.bg/spodeleno/kalin-vrachanski-stana-zet-na-krasi-rankov/142627 LifeZone.bg
Калин Врачански стана зет на Краси Ранков

За разлика от него, Златина предпочете да не споменава в социалните мрежи щастливата новина

43-годишният секссимвол, който винаги е пазил в тайна личния си живот, хвърли истинска бомба с новината, която съобщи миналия четвъртък, че е станал баща. Светските репортери ровиха цели 4 дни, докато се изясни коя е майката на рожбата му. Оказва се, че името й е Златина и зад гърба си има солидна кариера като продуцент в Лондон. Освен това е дъщеря на колегата му Краси Ранков.

 

Калин Врачански зарадва почитателите си, показвайки в социалните мрежи снимка на малкото краче на новороденото, което лежи върху две длани – женска и мъжка. По този начин той съобщи щастливата новина, че е станал родител. Макар поздравленията да заваляха като из ведро, дълго време не бе ясно дали детето е момче или момиче, нито как се казва, нито пък най-важното – коя е майка му.

Тази тайнственост породи слуховете, че може да е художничката Александра, с която Врачански се раздели неотдавна. Именно поради тази причина някои предположиха, че двамата са се събрали тайно. Други пък решиха, че майката е мистериозната рекламистка, с която Врачански показа няколко снимки и клипчета в социалните мрежи преди година-две.

 

В крайна сметка обаче стана ясно, че половинката му, е дама, която доскоро никой не е свързвал с името му. Освен това не е позната в артистичните среди у нас – Златина Ранкова, която е дъщеря на актьора Краси Ранков, с когото Врачански играе още в първия си сериал „Стъклен дом“ през 2010 г.

 

За разлика от него, Златина предпочете да не споменава в социалните мрежи щастливата новина, но още през май баща й издаде пред медиите, че тя е в очакване на първата си рожба. Детето се оказа момиченце и се е появило на бял свят със солидните мерки като на почти отгледана рожба – 4.175 кг. Мнозина майки биха завидели на това тегло, предвид твърденията, че колкото по-голямо се роди бебето, толкова по-лесно се гледа.

 

Калин разкри, че с половинката му, са избрали Теа за име на дъщеря им. „Избрахме името заедно с майка й. Мисля, че Теа си харесва името, защото се усмихна, когато я нарекохме така“, каза щастливият баща ден след споделянето на новината. И допълни, че името на отрочето му, не носи имената на баби и дядовци, но никой не се сърди.

 

Ранков пък на свой ред споделя, че е изключително щастлив, както и дъщеря му. Припомняме, че актьорът има още трима внуци, деца на сина му Светослав – Ети, която е плод на любовта с първата му съпруга. Вижда ги обаче рядко, тъй като живеят в Щатите. Златина е дете от следваща негова връзка. Освен, че не са спазили традицията с кръщаването на бебето на роднини, младите родители ще нарушат и друго установено правило – да сложат окончание „ова“, в бащиното и фамилното име на детето. То ще се казва Теа Калин Врачански, вместо Теа Килинова Врачанска.

 

Коя е половинката на актьора?

Веднага, след като стана ясно, че Врачански е станал баща, се заговори, че майката е съвсем младо 20-ина годишно момиче. Истината обаче се оказа съвсем различна – Златина е взела бакалавърска степен в Лондон още през 2007 г., специалност „Комуникация и медии“, което означава, че на години е почти връстничка на актьора.

 

Между 2010-2012 г. тя учи телевизионен мениджмънт в САЩ, Филаделфия. Първата й работа е като пиар асистент в радио „Сити“ през 2006 г., след което става координатор в предавания като „Стани богат“, „Сделка или не“, „Островът на изкушението“ и др., следва емблематичното риалити на Нова тв – „Биг Брадър“, а към днешна дата е изпълнителен продуцент на големи тв продукции в Обединеното кралство. Вместо да сподели официално, че е станала майка в социалните мрежи, Златина е публикувала основно стари свои снимки с колеги и цяла фотосесия с кучето си, което наскоро е изгубила. На една от тях се вижда и бременното й коремче.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.