Камелия след 15 години чакане: Мразех себе си, завиждах, надявах се

Камелия разкри чувствата си след 15 години борба да стане майка

https://lifezone.bg/spodeleno/kameliya-sled-15-godini-chakane-mrazeh-sebe-si-zavizhdah-nadyavah-se/121468 LifeZone.bg
Камелия след 15 години чакане: Мразех себе си, завиждах, надявах се

Камелия разкри чувствата си след 15 години борба да стане майка

Фолк певицата Камелия разкри най-съкровените си чувства през всичките 15 години, в които със съпруга й Цветин са се борили да станат родители. Разкритието направи тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и загатна, че в страната ни има спешна нужда от промяна, тъй като над 150 хиляди двойки са в подобно положение и отчаяно опитват да имат дете.

 

Камелия сподели най-скритите си чувства, които е изпитвала през всичките години на борба и чакане. Певицата разкри, че в дадени моменти е изпитвала гняв и дори завист към околните, на които им се случва щастието. Тя твърди, че това не може да се контролира. Говори за огромната болка при поредния неуспех и после нова надежда да се случи. Камелия сподели и за тежки моменти, в които е намрзавала себе си и тялото си. Жертвала е много, претърпяла е много загуби и разочарования, които са се редували с кратки радости.

 

Певицата твърди, че във всички наши съседни страни проблема с безплодието е решен, само тук не. Камелия обяви точно на Великден, че със съпруга й Цветин имат бебе, изпозлвайки метода чрез сурогатна майка в Украйна. Така тя на 52 години изпита това щастие, за което дълги години мечтаеше.

 

Източник: ladyzone.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.