Кротък ли: След тази новина „ергенът“ Евгени изтрещя!

https://lifezone.bg/spodeleno/krotak-li-sled-tazi-novina-ergenat-evgeni-iztreshtya/52987 LifeZone.bg
Кротък ли: След тази новина „ергенът“ Евгени изтрещя!

Ергенът Евгени Генчев затвърди познатата максима „И мравката хапе, ако я настъпиш“

До сега световноизвестният пианист показа образ на миловиден, кротък  и възпитан човек. 33-годишният музикант не избухна дори след като разбра за грозни сцени на женския бой, вулгарното поведение и още куп ужасии на някои от участничките.

Миловидната му, по детски, физиономия напълно се различава от образа на първия ерген, фитнес инструктора Виктор Стоянов. В образа му на готин, интелигентен и разбран мъж се прехласнаха не само 25-те кандидатки за ръката и сърцето му, но и момите извън екрана.

Само че илюзията падна и се оказа, че пианистът, покорил световните сцени е човек, като всички останали. И нищо човешко не му е чуждо, включително и това да се вбеси и да изригне.

Евгени Генчев избесня, след като разбра за слуховете, че от десет години има жена до себе си. С нея били почти женени и той дори й подарил огромен пръстен с диамант.

А се съгласил да участва в „Ергенът, защото го познавали по света, но не и в родината.

„Няма нищо вярно в тези клюки. Нямам жена до себе си, никога не съм минавал под венчило. Имах връзки, но те се проваляха, защото приятелките ми ме ревнуваха от пианото, а  и аз често отсъствам от България. Пътувам между родния Пловдив, София и света“, обясни ергенът Евгени.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.