Любовта на Дебора към чашката изглежда е отворила ясновидските й способности

Нейни приятели разкриват, че никак не е щастлива с ясновидските си способности

https://lifezone.bg/spodeleno/lyubovta-na-debora-kam-chashkata-izglezhda-e-otvorila-yasnovidskite-y-sposobnosti/133134 LifeZone.bg
Любовта на Дебора към чашката изглежда е отворила ясновидските й способности

Нейни приятели разкриват, че никак не е щастлива с ясновидските си способности

Хора от близкото обкръжение на фолк певицата Дебора, издават, че тя крие ясновидски способности. Любителката на чашката открила тази си дарба още в детските си години, но я споделила само пред най-близките си и доверени хора.

 

В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина, тъй като надничайки в бъдещето, често виждала наближаващи беди и нещастия, които впоследствие се случвали. Това я накарало да се затвори в себе си и дълго време да не споделя с никого.

 

Брюнетката осъзнала тази си дарба като гръм от ясно небе. Преди време, нейна приятелка – 33-годишна видинчанка, я помолила да я придружи в съседен град, тъй като имала лични проблеми. Още с влизането при гадателя обаче, той настоял да поговори насаме с Дебора преди магическия ритуал. Магът посочил с удивителна точност моменти от живота й, които са оставили ярки следи в нейното съзнание. Предрекъл много от събитията, които по-късно наистина се случили, а за финал й казал, че тя също притежава дарбата да вижда в бъдещето.

Приятели на певачката обаче разкриват, че тя никак не е щастлива с феноменалната си способност, тъй като често пъти виждала наближаващи нещастия – в детайли и доста ярко, но не можела да предрече собствения си живот. Тъй като не желае да бъде наричана „наследница на Ванга“, упорито избягва разговори по темата и не желае да я притесняват с желания за врачуване. Други от обкръжението й пък се присмиват на твърденията за свръхестествените й възможности и твърдят, че са плод на богатото й въображение и халюцинациите след употребата на алкохол, съчетан с успокоителни.

 

Припомняме, че в началото на миналия месец, Дебора бе хваната да управлява автомобил по столичния бул. „Черни връх“ в нетрезво състояние като тогава бе установена концентрация на алкохол в кръвта й над 1.2 на хиляда. Тестът с дрегер пък е показал 2.8 промила алкохол в издишания въздух. Тестът за наркотици от кръвната проба, която Дебора дала в УМБАЛ „Св. Анна“ обаче, бил отрицателен.

 

До задържането й се стигнало, след като ударила задницата на спрял автомобил, разкриват очевидци, които допълват, че певачката се държала твърде агресивно. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343 б, ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева.

 

Според твърденията на Дебора, тя не е седнала зад волана пила – употребила алкохол предната вечер, обръщайки 5-6 чаши вино, след което била спала няколко часа, но не успяла да се наспи добре. Имала да свърши няколко задачи, а и от 4 месеца пие лекарства за паник атаки и епилептични пристъпи. Пила и доста силно приспивателно, както и лекарствата си по инерция, а те се водят психотропни, оправдава се изпълнителката, която още в шоуто „Биг Брадър“ непрекъснато демонстрираше любовта си към чашката и не изтрезняваше в продължение на дни.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.