Марго Купър убедена: Ще спечеля „Сървайвър“!

https://lifezone.bg/spodeleno/margo-kupar-ubedena-shte-spechelya-sarvayvar/52184 LifeZone.bg
Марго Купър убедена: Ще спечеля „Сървайвър“!

Марго Купър е категорична, че тя ще грабне голямата награда от приключенското шоу „Сървайвър“

Топ моделът ще е част от звездния състав на шоуто. Брюнетката не познава никой от съиграчите си, но е убедена, че именно тя ще пипне стоте бона, като победител в „Сървайвър“.

Красавицата е обиколила света и вярва в личностното развитие. Нейното хоби е не само да обикаля света и да вижда културата на останалите хора по света, но и да помага на тези, които имат нужда от това.

Марго Купър е българка, израснала в чужбина. Тя е победител в конкурса Световен топ модел за 2016, финалистка е и в Мис Свят за 2019.

Освен че тренира силови спортове, тя се увлича от изкуство и психология. Има собствена благотворителна организация и прави документални филми, свързани с различни социални каузи. Правела е филми за деца, свързани със сексуалния трафик в Индия, както и за безпризорни деца в Истанбул.

От години живее в Индия и иска да направи кариера в Боливуд, като вече има един дебютански филм.

Страда от трагедията, сполетяла хората в Турция и Сирия.

„Смятам, че в психиката на хората е заложено да оцеляват при различни тежки обстоятелства. Късметлии сме, че сме се родили в среда с повече възможности и с достъп до благините на цивилизацията“, споделя красавицата.

Убедена е, че със силата на духа ще премине с лекота всички препятствия и победата ще е нейна.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.