Много бременната Даяна Ханджиева си показа всичко (Снимки)

Актрисата е в деветия месец от бременността си

https://lifezone.bg/spodeleno/mnogo-bremennata-dayana-handzhieva-si-pokaza-vsichko-snimki/122655 LifeZone.bg
Много бременната Даяна Ханджиева си показа всичко (Снимки)

Актрисата е в деветия месец от бременността си

Даяна Ханджиева реши да покаже всичко в един от най-трудните и лични периоди в живота си. Актрисата е бременна с първото си дете и в деветия месец реши да заснеме еротична фотосесия по бельо.

Решението на Даяна Ханджиева всъщност е изцяло комерсиално и материалистично. Малко преди да роди бебето си е приела оферта за солидна сума, за да позира пред обектива. Част от фотосите си тя споделя в официалния си профил в социалните мрежи, където отново действа маркетингово, рекламирайки бельото по нея.

 

Потребителите в социалната мрежа останаха впечатлени от гледката. Истината е, че актрисата изглежда добре и с перфектна фигура за този етап от бременността. Някои от коментарите в мрежата предполагат, че актрисата е закъсала финансово и затова се съгласява да покаже повече от необходимото, имайки предвид, че в ролите си винаги е избягвала голите сцени.

 

Всъщност Ханджиева не показа свръх морал при участието си във „Фермата“. Тя се добра почти до финала, "връткайки опашка" след мъжагите в предаването. Най-запомняща се оказа свалката й с пилота Петър, с който имаха и авантюра след риалитито.

 

Даяна обяви през лятото, че чака бебе – плод на любовта й с баскетболиста Кристиян Ставрев. По непотвърдена информация двамата са имали връзка и по време на „Фермата 6“, когато Ханджиева открито търсеше чуждо мъжко рамо.

 

Източник: marica.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.