На рождения ден на щерка си: Симона Загорова лее сълзи!

https://lifezone.bg/spodeleno/na-rozhdeniya-den-na-shterka-si-simona-zagorova-lee-salzi/52785 LifeZone.bg
На рождения ден на щерка си: Симона Загорова лее сълзи!

Симона Загорова е щастлива с малката си кукличка

Дъщеря й стана на две и разбираемо спретнаха с баба Глория приказно парти. Малката Галина, която носи името на известната си баба, бе облечена като приказна принцеса, а тържеството й бе като на холивудска знаменитост.

Разбира се, малката сладуранка останала доволна, въпреки че малко разбира на тази невръстна възраст. Но майка й Симона ронила сълзи като на жестоко жегната жена.

Това разкриват близки до Симона Загорова. Очите й не спирали да се пълнят със сълзи заради това, което сторил таткото на малката чаровница. Дани Милушев изобщо не се веснал на тържеството, нито дори поздравил малката си дъщеричка.

„Безкрайно безотговорен човек. Дори едно шоколадче не дойде да донесе на малкото си съкровище. Не че няма пари, щом не спира да хойка по кръчми и дискотеки и да се лензи с разни кифли. Ама малката ще порасне, жалко че трябва да има такъв баща, който сега не я поглежда, ама ще я потърси, като го заболи тук и там, и остарее“, негодуват източници.

Както знаем, Симона Загорова забременя от Дани Милушев само месец, след като се запознаха.И вероятно с цел да заживее като търтей в палата на тъща си Глория. Само че всичко има край и най-накрая Мони разбра, че тя и той са крайно несъвместими личности.

„Добре, той се раздели със Симона, ама не би трябвало със своята прът и кръв“, корят го нейните приятелки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.