Не ни стига ретрограден Меркурий, трепе ни и ретрограден Юпитер (Какво да очакваме)

https://lifezone.bg/spodeleno/ne-ni-stiga-retrograden-merkuriy-trepe-ni-i-retrograden-yupiter-kakvo-da-ochakvame/116000 LifeZone.bg
Не ни стига ретрограден Меркурий, трепе ни и ретрограден Юпитер (Какво да очакваме)

Освен ретрограден Меркурий, от 4-ти септември ни връхлита и ретрограден Юпитер

Планетата ще се движи назад до 30 декември. На всичкото отгоре ретроградния Меркурий минава през прагматичната Дева. Периодът се характеризира с несигурност, забавяне на плановете, както и на объркване на ситуации от всякакъв вид.

Несигурност е знака на целия период. А за капак идва и ретроградния Юпитер, нещата ескалират, но не към положително мислене и действия.

Най-голямата планета в Слънчевата система е отговорна за доброто настроение, оптимистичното мислене, да мечтаем на воля, да водим плановете си и то към успешния им край. Защото Юпитер  е късметлийската планета, която ни дарява с щастие и с мечтаното изобилие.

Само че в хода й назад нещата тотално се объркват.

И за първи път от 12 години ретроградния ход на бавнодвижещата се планета Юпитер ще се настани в земния знак Телец.Това означава ревизия на мечтите, плановете, надеждите и идеалите, които сте натрупали във вашия дом.

Периодът дава възможност да преразгледате материалното си състояние, притежаваните вещи, както и от това, което се нуждаете.

Възможно е да се откажете от поведение, което не е свойствено за вас, както и от материални придобивки, от които наистина нямате нужда.

Макар да идва период на изпитание на вярата, освободете се от ненужните неща и опростете живота си, за да се чувствате удовлетворени.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.