Ненчо Балабанов отбеляза троен празник навръх Великден

И двамата вече вярват в любовта от пръв поглед

https://lifezone.bg/spodeleno/nencho-balabanov-otbelyaza-troen-praznik-navrah-velikden/54973 LifeZone.bg
Ненчо Балабанов отбеляза троен празник навръх Великден

И двамата вече вярват в любовта от пръв поглед

Актьорът Ненчо Балабанов отбеляза наведнъж два рождени дни и Великден.

 

Навръх 16 април - Великден, той навърши 43 години. На следващия ден се падаше и рожденият ден на бащата на любимата му Катрин, с когото си паснали още от първия път. Така и двата дни Балабанов прекарал в компанията на тъстовете.

 

Наскоро по време на гостуване при Гала, актьорът и новата му половинка признаха, че работят за бебе.

Той винаги е признавал, че докато не срещнал Катрин, не вярвал в любовта от пръв поглед, но след срещата му с нея, вече не мисли по този начин. към днешна дата е категоричен, че може спокойно да я определи като неговата „голяма любов“. С всеки следващ поглед е все по-убеден в това.

 

Катрин на свой ред също не вярвала в любовта от пръв поглед, но точно толкова й трябвало да се влюби в него. Както е известно, тя работи като търговски консултант в голяма автомобилна компания. Предполага се, че запознанството им с Ненчо се е случило именно на служебно събитие.

 

Две седмици след началото на връзката им, Ненчо поискал да се запознае с баща й. Проявил това желание, когато разбрал, че е роден на 17 април и също е зодия Овен. С тъстовете си паснали веднага, както и Катрин с неговите близки. Родителите му я посрещнали с думите: „Ох, добре си ни дошла!“. Майка му дори се просълзила и прегърнала младата

красавица.

Катрин се радва на крепка дружба със сина на Ненчо, който е вече 17-годишен тийнейджър.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.