Николета Маданска се похвали с морска почивка през ноември

Скоро майчинството й изтича

https://lifezone.bg/spodeleno/nikoleta-madanska-se-pohvali-s-morska-pochivka-prez-noemvri/120246 LifeZone.bg
Николета Маданска се похвали с морска почивка през ноември

Скоро майчинството й изтича

Пленена от топлото време, Николета Маданска реши да зарадва децата си като ги заведе на ноемврийско море. Бившата половинка на Венелин Петров не пропусна да отбележи в социалните мрежи: „Чувства се като лято“. В подкрепа на думите си тя показа снимки от отдиха им в разгара на есента.

 

Така и не става ясно дали Николета е в България или по на юг, но се вижда, че далеч не е единствената, а има още много хора, което издава, че мястото на което е, е в разгара на туристическия сезон. Тя не само се препича на пясъка, а влиза и в морето с двете си момчета, което е ясен знак, че е достатъчно топло въпреки напредващата есен.

 

Под фотоса, запечатал как Маданска държи двамата си сина в ръце в морската вода, журналистката е написала: „Пълни ръце. Пълно сърце.“.

Съвсем скоро платеният й отпуск по майчинство приключва и би трябвало да се върне на работа, но така и не става ясно дали възнамерява да продължи в bTV или ще се насочи към друго занимание, с което да се издържа.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.