Ноември идва с два опасни дни!Но раздрусват света

https://lifezone.bg/spodeleno/noemvri-idva-s-dva-opasni-dnino-razdrusvat-sveta/119842 LifeZone.bg
Ноември идва с два опасни дни!Но раздрусват света

Само два опасни дни ще ни донесе ноември, но какви

Есента не носи само отрицателни, но и положителни дни и емоции. Вселената се стреми да внесе баланс, като редува добро и лошо.

Но все пак през тези два опасни дни трябва да подходите с особено внимание.

Първият опасен ден през ноември ще е на 18-ти. Тогава Слънцето е в съвпад с Марс.Според спецовете това ще е особено опасен ден. Когато голямото светило на небето се събере с планетата на войната Марс, в нашия свят настъпва хаос и объркване. Отразява се на хората, които стават напористи и доста агресивни. Ще царува огъня и то в най-неприятната му страна. По думите на астролозите на този ден трябва да сте много внимателни, да си мерите думите и действията, да не пресичате пътя на никого-в преносен и буквален смисъл. На 18-ти си забранете да отмъщавате ,да ревнувате половинките си или да завиждате на който и да е.

 Другата опасна дата е 21 ноември. На този ден Луната се доближава опасно до Земята. Това означава, че нощната звезда ще блести с голяма сила. Тя ще бъде в зодия Риби. Това носи негативизъм за късмета, за настроението ни и липса на мотивация.

21-ти ноември носи силен дисонанс. Растежът на Луната е в негативен съвпад с енергията на водата. На този ден повече почивайте, не се преуморявайте, съветват експертите.

Източник: Една.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.