Волен Сидеров се вихри в ново амплоа
Лидерът на „Атака“ влиза в ролята на кулинарен гуру. Той се вихри в кухнята, а съпругата му Деница качва клиповете с неговите рецепти в канала за видеосподеляне.
Те се радват на завиден интерес, защото са от тефтерите на баба му и на всичкото отгоре са евтини. Но за сметка на това изключително вкусни и питателни, твърдят тези от феновете му, които са пробвали неговите ястия.И го съветват да атакува „Мастършеф“.
Една от най-известната му рецепта е с традиционния зелен боб. Волен Сидеров споделя, че не използва запръжки за манджите си, защото те вредят на стомаха.
При приготвянето му слага две глави лук, малко черен и червен пипер, както и домати от буркан. Задушава зеленчуците и непременно слага любимата подправка на българите-джоджен. За да стане ястието свежо и с приятен вкус, обяснява политикът.
С всичките „екстри“ тази традиционна гозба излиза около пет лева, твърди Сидеров. Той съветва своите последователи да хапват често лук и чесън, за да са здрави. Но да използват хитрината на французите, за да нямат лош дъх на сутринта. А трикът е да ги запичат ,преди да ги консумират.
Другата невероятна рецепта на Волен Сидеров са спагети „Сидерони“. Тайната за уникалния им вкус била капачка домашна ракия, сложена при варенето на пастата.
Източник: Ретро