Ново 20: Волен Сидеров атакува известно кулинарно шоу?

https://lifezone.bg/spodeleno/novo-20-volen-siderov-atakuva-izvestno-kulinarno-shou/110017 LifeZone.bg
Ново 20: Волен Сидеров атакува известно кулинарно шоу?

Волен Сидеров се вихри в ново амплоа

Лидерът на „Атака“ влиза в ролята на кулинарен гуру. Той се вихри в кухнята, а съпругата му Деница качва клиповете с неговите рецепти в канала за видеосподеляне.

Те се радват на завиден интерес, защото са от тефтерите на баба му и на всичкото отгоре са евтини. Но за сметка на това изключително вкусни и питателни, твърдят тези от феновете му, които са пробвали неговите ястия.И го съветват да атакува „Мастършеф“.

Една от най-известната му рецепта е с традиционния зелен боб. Волен Сидеров споделя, че не използва запръжки за манджите си, защото те вредят на стомаха.

При приготвянето му слага две глави лук, малко черен  и червен пипер, както и домати от буркан. Задушава зеленчуците и непременно слага любимата подправка на българите-джоджен. За да стане ястието свежо и с приятен вкус, обяснява политикът.

С всичките „екстри“ тази традиционна гозба излиза около пет лева, твърди Сидеров. Той съветва своите последователи да хапват често лук и чесън, за да са здрави. Но да използват хитрината на французите, за да нямат лош дъх на сутринта. А трикът е да ги запичат ,преди да ги консумират.

Другата невероятна рецепта на Волен Сидеров са спагети „Сидерони“. Тайната за уникалния им вкус била капачка домашна ракия, сложена при варенето на пастата.

Източник: Ретро

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.