Новолуние в Скорпион! Какво да очакваме и как да се предпазим

https://lifezone.bg/spodeleno/novolunie-v-skorpion-kakvo-da-ochakvame-i-kak-da-se-predpazim/120967 LifeZone.bg
Новолуние в Скорпион! Какво да очакваме и как да се предпазим

Днес настъпи новолуние в Скорпион

На 13 ноември в 11 часа и 29 минути настъпи период на кардинални промени. Това заяви топ астролога Азарей и посъветва как да се предпазим.

По думите му периодът носи проблеми с пари  и стари връзки.Ще ни тресат проблеми с данъци, семейни пари, кредити, застраховки, както и интимни приключения.

Всичко това може да повиши емоционалната ни активност, предупреждава астрологът.

Проницателността, интуицията и предчувствията ще бъдат провокирани.Възможно е да ви връхлети желание за ново начало, приключване на стари връзки и минали събития.

Новолунието ще е благоприятно за зодиите Рак, Риби и Скорпион.Докато Телец, Водолей  и Лъв ще бъдат обхванати от напрежение.

Астрологът съветва по време и четири часа след новолунието, да напишем на бял лист желанията си. Темите, върху които да наблегнем може да са лична метаморфоза, интерес към окултното, семейни пари, кредити, данъци, застраховки, любовни трепети и завишена чувствителност.

Добре е през периодът да се отдадем на медитация, както и на разходки на открито. Въпреки че се чувствате енергични, не стартирайте нови проекти,нито бизнес начинания.

Избягвайте планиране на важни събития, като сватбени тържества и големи покупки.Новолуние в Скорпион е време, което не е подходящо за важни разговори или разрешаване на конфликти.

Прочистете пространството около себе си, избавете се от излишното и си създайте уют,  е съветът на Азарей.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.